Aanbiedingen Handleiding Nieuws Contact

Durex Avanti Ultima Condooms 5 stuks (Latex Vrij) bestellen


10.45
*incl. anonieme verzending!


 

Tijdelijk niet leverbaar!

Vergelijkbaar product: Durex Real Feeling

Durex Avanti Ultima Condooms zijn speciaal voor mannen en vrouwen die gevoelig zijn voor latexproducten (overgevoeligheid voor het eiwit in latexproducten). Durex Avanti Ultima Condooms bevatten geen latex. De condooms zijn uitermate zacht en elastisch. Tevens zijn de Durex Avanti Ultima Condooms gemakkelijk aan te brengen door de Easy-On pasvorm. Het pakket bevat 5 Durex Avanti Ultima Condooms.

LET OP!:Per heden zijn Durex Real Feeling Condooms de enige condooms van Durex zonder latex en uiteraard bij DurexWinkel.nl te bestellen!

LET OP! Belangrijke Informatie: Durex Avanti Ultima Condooms zijn dermatologisch getest. Deze tests wijzen uit dat er een minimale kans is op het veroorzaken van vertraagde hypersensitiviteit (overgevoeligheid), type "IV allergie" en "allergische contact dematitis". Het kan dus voorkomen dat in een enkel geval van latex allergie toch overgevoeligheid optreed na gebruik van deze Durex Avanti Ultima Condooms. Mocht er enige allergische reactie optreden bij het gebruik, dan wordt door Durex geadviseerd contact op te nemen met uw huisarts!


Waarom DurexWinkel.nl? Daarom!


Gratis verzending vanaf € 20,-*;
Discreet en anoniem verpakt;
Snelle levering;
14 dagen gratis retourgarantie;
Betrouwbare klantenservice;
Beveiligde betaalomgeving;
Geen info op betaalafschift;
Bestellen via pc, mobiel, of tablet.
QShops gecerticifeerd.

* Gratis binnen Nederland!