Aanbiedingen Handleiding Nieuws Contact

Durex Avanti Ultima Condooms 72 stuks (Latex Vrij) bestellen


139.95
*incl. gratis verzending!


 

Tijdelijk niet leverbaar!

Vergelijkbaar product: Durex Real Feeling

Met de grootverpakking Durex Avanti Ultima bespaart u meer dan € 40,-, dan wanneer u deze condooms in de gangbare verpakking van 5 stuks koopt! Durex Avanti Ultima Condooms zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat geen latex bevat. Hierdoor zijn de Durex Avanti Ultima Condooms uitermate geschikt voor mensen met een overgevoeligheid voor latexproducten.

LET OP!:Per heden zijn Durex Real Feeling Condooms de enige condooms van Durex zonder latex en uiteraard bij DurexWinkel.nl te bestellen!

LET OP! Belangrijke Informatie: Durex Avanti Ultima Condooms zijn dermatologisch getest. Deze tests wijzen uit dat er een minimale kans is op het veroorzaken van vertraagde hypersensitiviteit (overgevoeligheid), type "IV allergie" en "allergische contact dematitis". Het kan dus voorkomen dat in een enkel geval van latex allergie toch overgevoeligheid optreed na gebruik van deze Durex Avanti Ultima Condooms. Mocht er enige allergische reactie optreden bij het gebruik, dan wordt door Durex geadviseerd contact op te nemen met uw huisarts!


Waarom DurexWinkel.nl? Daarom!


Gratis verzending vanaf € 20,-*;
Discreet en anoniem verpakt;
Snelle levering;
14 dagen gratis retourgarantie;
Betrouwbare klantenservice;
Beveiligde betaalomgeving;
Geen info op betaalafschift;
Bestellen via pc, mobiel, of tablet.
QShops gecerticifeerd.

* Gratis binnen Nederland!